Практичні заняття надання першої долікарської допомоги зі студентами ОС Бакалавр

Метою заняття, яке проводила медична сестра Хоменко Т.В., зі студентами ОС Бакалавр Лісове господарство, були засвоєння та навчання практичним методам надання першої долікарської допомоги потерпілим від травм голови та кінцівки.

Найперше завдання під час ліквідації наслідків дії небезпечних і шкідливих факторів на людину це надання першої долікарської допомоги постраждалим. Для надання відповідної долікарської допомоги студентам необхідно було, перш за все, правильно класифікувати одержану постраждалим травму, а саме: в залежності від виду діяльності постраждалого, за ступенем важкості, в залежності від факторів, що впливають, за формою прояву і т. ін.

Після опрацювання матеріалу студенти наочно показували свої вміння і навички у вирішенні поставлених завдань, а саме надання долікарської допомоги при травмі голови та пошкодженні верхньої кінцівки, допомагали один одному, вчилися на практиці як не розгубитися в надзвичайній ситуації і все зробити правильно і вчасно. Молоді люди отримали гарний практичний досвід, який може стати в нагоді у подальшому житті.

                                                                                                                     Прес-служба МЛТК