Зустріч зі стейкхолдерами та випускниками.

З метою підвищення практичного рівня знань здобувачів фахової перед вищої освіти спеціальності 208 Агроінженерія (ОПП «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу») 08 лютого 2022 року було проведено зустріч зі стейкхолдерами на ДП «Малинське лісове господарство».

У заході взяли участь студенти випускної групи ЕР 41 та голова циклової комісі механічних дисциплін Михайло Деняченко. Ознайомчу зустріч для студентів провели начальник транспортного цеху Севрук Ігор Олегович та інженер транспорту Заруцький Сергій Олександрович, випускники Малинського фахового коледжу.

Зустріч розпочалась із ознайомлення з правилами  охорони праці та структурою транспортного цеху підприємства. Значну зацікавленість у студентів викликав технологічний процес ремонту автомобілів з використанням сучасного обладнання. Студентів зацікавило продемонстроване обладнання, бо вони чи не вперше побачили його не в підручниках, а в дії. А те, що хлопці мали непогану теоретичну підготовку, спонукало Сергія Олександровича розповісти та показати їм чимало цікавих фактів, які розширили знання майбутніх механіків.

На завершальному етапі зустрічі Ігор Олегович наголосив, що вони зацікавлені у працевлаштуванні найкращих випускників ОПП Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу та розглянуть пропозиції циклової комісії, щодо розвитку різних форм співпраці, в тому числі організації проходження практики студентів, проведення тематичних лекцій та виїзних практичних занять на базі підприємства.

Циклова комісія механічних дисциплін, висловлює щиру подяку керівництву ДП «Малинське лісове господарство» та особисто Севруку Ігору Олеговичу і Заруцькому Сергію Олександровичу за цікаву зустріч. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Голова циклової комісії механічних дисциплін   
Деняченко М.І.