Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

6-8 квітня 2017 року в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017», виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном» та виставка «Навчання у Польщі».

Малинський лісотехнічний коледж прийняв участь у роботі виставки, презентував свої спеціальності, науково-методичні досягнення.

На урочистому відкритті виставки «Освіта та кар’єра – 2017» та «Освіта за кордоном» з промовами виступили: В.Г.Кремень, український науковець, вчений, державний, політичний та громадський діяч, президент НАПН України, академік НАН України; Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло; посли Чехії та Словенії, тощо.

В рамках виставки були нагороджені переможці конкурсу у номінаціях серед вищих навчальних закладів – учасників виставки «Освіта та кар’єра – 2017». Малинський лісотехнічний коледж отримав перемогу у номінації «Лідер вищої освіти серед ВНЗ І-ІІ рівн.акред. в Україні», яку вручив К.М. Левківський, заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, доцент кафедри політології і соціології, професор кафедри менеджменту освіти.


ГАЛЕРЕЯ