Екологічна катастрофа: «Кому віддати мільярд?»

26 квітня увійшло у пам’ять українців як надзвичайно жахлива подія – день Чорнобильської трагедії. З того моменту, коли стався вибух минув 31 рік, але кожен із нас, сьогодні схиляє голову у хвилині мовчання, вшановуючи пам’ять загиблих героїв-рятівників, задумується, чи насправді атом є мирним, коли приніс стільки страждань людям, Землі…

На разі, був проведений показовий виховний захід «Екологічний бумеранг – 2017». У ньому взяли участь команди трьох академічних груп – ЛГ 11, ЛЗ+ОД 11, ЗБ+МГ 11. Команди отримували цікаві завдання, як наприклад, придумати назву команди і девіз, дати відповідь на змістовні запитання, розповісти про Чорнобильську трагедію. Креативним завданням було «Кому віддати мільярд?» – під час якого кожна команда пропонувала свою версію щодо можливості використання такої суми коштів.

Експертна комісія у складі: Олесі Петрівни Вечірко (викладач спецдисциплін), Криволапчука Олександра Вікторовича (викладач спецдисциплін), Фальківської Людмили Валентинівни – представник районного відділу молоді та спорту – оцінювали команди.

У конкурсі здобули перемогу команда групи ЗБ+МГ 11, ІІ місце – ЛГ 11, ІІІ місце – ЛЗ+ОД 11.

Розуміємо, що ніякі блага цивілізації не замінять чистого повітря, води… Проходять роки після аварії на Чорнобильській АЕС. Біль не вщухає, тривога не полишає людей, пов’язаних скорботним часом ядерного апокаліпсиса.

Прес-служба коледжу


ГАЛЕРЕЯ