Урочистості до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

Щорічно, 23 серпня відзначається державне свято – День Державного Прапора України – це свято всіх поколінь українців. Державний Прапор був, є і буде однією з найвищих і шанованих святинь. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Синьо-жовтий прапор супроводжує усі видатні та значущі події нашої держави.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня  Незалежності в коледжі відбулися урочистості: була проведена святкова лінійка з підняттям Державного Прапора України та круглий стіл «Україна: шлях до незалежності». Учасники круглого столу обговорили низку питань, зокрема: які ключові події ХХ століття були визначними для українського державотворення, що означає День незалежності України для кожного із нас – під час демократичного волевиявлення 1 грудня 1991 року Український народ підтвердив і засвідчив прагнення жити в суверенній державі.

Вітаємо всіх із Днем Державного Прапору та 28-ю річницею Незалежності України! Нехай символ України – Державний прапор – осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку навчального закладу, міста та України!

Прес-служба МЛТК!