День закоханих

День закоханих

14 лютого закохані у всьому світі відзначають  День святого Валентина. Його святкують як день любові: хлопці та дівчата обмінюються валентинками – вітальними листівками у формі сердечок. Ця традиція з’явилася дуже давно, ще в ХVII столітті. Студентська молодь МЛТК особливо полюбляє це свято, адже воно сповнює сірі будні чарівною атмосферою.

Вранці 13 лютого, прийшовши до коледжу, студенти та адміністрація не могли не помітити чудового, романтичного оформлення своєї Альма-матер: в центрі холу була встановлена фотозона біля якої всі охочі могли сфотографуватися.

Цього дня, після успішно проведених пар, в актовій залі коледжу відбувся святковий концерт приурочений Дню святого Валентина. В програму ввійшли різноманітні конкурси, в яких брали активну участь 3 студентські пари, які на передодні подали заявку:

  • пара №1 Оборський Даниїл та Львова Аліна;
  • пара №2 Березовський Олександр та Чигарьова Олександра;
  • пара №3 Старовойт Микола та Діхтярук Світлана.

Для глядачів були представлені конкурси: «Любов з першого погляду»,              «Ти без мене — не ти, я без тебе — не я!», «Ромео і Джульєтта», «Для тебе все», «У пошуках сердець», «Дотик».

Оцінювали конкурсантів журі: заступник директора з виховної роботи Вербицька Т.Є., завідувач денним відділенням Сахнюк В.В., голова студентського профкому Музики І.А.

Обрати було тяжко, адже кожна пара показала себе з кращого боку.                 Отже, Валентин і Валентина 2019 стали пара №2 Чигарьова Олександра та Березовський Олександр.

Учасники свята продемонстрували високий рівень підготовки концертних номерів. Було все: і стенд-ап від  Максима Зіневича, і пісні від Оксани Татаринової, Гуменної Ніни, Малихіної Олени, Стафійчук Лілії, запальні танці вже від нашої незмінної Анастасії Денисенко,  чудовий настрій подарували нам ведучі Владислав Залізко та Олександра Хвалінська.

Спонсор нашого свята студентська профспілка МЛТК, яка нагородила конкурсантів подарунками.

У залі серед присутніх панувала весела та святкова атмосфера. Глядачі активно підтримували всіх конкурсантів аплодисментами і посмішками. 

Святкування Дня Валентина у Малинському лісотехнічному коледж пройшло дуже романтично, мило, приємно, у теплій сімейній атмосфері.

Любов – це завжди прекрасно, це завжди свято! Нехай же це свято буде з Вами не тільки в День святого Валентина, але і  супроводжую вас все життя!

Прес-служба МЛТК!


ГАЛЕРЕЯ