Обговорили шляхи вдосконалення дистанційного та змішаного навчання

10 грудня відбулося у дистанційній формі на платформі Google Meet

засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерної  техніки ЗФПО Житомирської області. В засіданні взяли участь також викладачі комп’ютерних дисциплін коледжу Плашенко О.М., Мойсієнко Л.І., Павлюк О.П.

У вступному слові голова методичного об’єднання Пекарський Б.Г. відмітив важливість постійного вдосконалення форм і методів дистанційного навчання, обміну напрацюваннями між викладачами та закладами освіти з метою вдосконалення навчальної роботи, що відбувається в незвичних для викладачів і здобувачів освіти умовах.

Всі доповідачі зійшлися на думці про те, що у закладах фахової передвищої освіти, працюючи в умовах  дистанційного і змішаного навчання, за допомогою поєднання педагогічних знань і сучасних технологій можна успішно досягати навчальних цілей, надавати освітні послуги на рівні сучасних вимог.
Під час засідання методичного об’єднання викладачі комп’ютерних дисциплін закладів фахової передвищої освіти області обмінялися досвідом і і проблемними питаннями проведення занять в умовах дистанційного та змішаного навчання, взяли участь у майстер-класі на тему: “Використання відеоконференцій у навчальному процесі із розміщенням відеоматеріалів на YouTube каналі» викладача Новоград-Волинського політехнічного фахового коледжу Мартинюк Л.А.

. І. Мойсієнко, методист