Шановні викладачі, працівники, студенти та випускники Малинського фахового коледжу!

   Щиро вітаю вас з нагоди – 95-річчя від дня заснування нашого освітнього закладу – одного з найстаріших закладів лісового спрямування в Україні. Славетна історія коледжу розпочинається з 1927 року i тісно пов’язана з промисловим розвитком регіону. За час своєї діяльності наш заклад перетворився у потужний освітній центр із значними здобутками та новою генерацією фахівців. Вагомий потенціал, інноваційні технології, новітні проєкти, які реалізовує коледж, дають йому змогу бути сучасним, конкурентоздатним закладом фахової передвищої освіти i утримувати лідерські позиції на ринку освітніх послуг України. 

   Сучасний інноваційний підхід в організації освітнього процесу, ефективна система управління, якісно дозволяє коледжу успішно і творчо виконувати не тільки покладені на нього відповідальні завдання підготовки фахівців, а й виховання молодого покоління. 

   Впевнений, що традиції, які склалися в коледжі зберігатимуться довгі роки, а випускники будуть прикладом професіоналізму, компетентності, патріотизму та мужності, обов’язково зроблять істотний внесок у розвиток країни. 

   Викладацький та студентський колективи вам випала велика честь працювати i здобувати освіту в Малинському фаховому коледжі, який протягом майже століття підготував і виховав не одне покоління фахівців для нашої країни. I в цьому полягає його найвища місія, адже освічені люди є найбільшим скарбом України, запорукою її ycпixy i процвітання.

З повагою – директор коледжу
Ігор ІВАНЮК