Проведено зустріч студентів з випускником минулих років, який досяг значних успіхів у землевпорядній галузі

15.11.2022 р. проведено зустрічі студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Землевпорядкування» з випускником минулих років, який досягнув значних успіхів у землевпорядній галузі, розбудував свою кар’єру та вже сьогодні працевлаштовує молодих фахівців.

Першим запрошеним став Зіневич Олег Олегович – директор приватного підприємства «ГРАУНДПЛЮС». Олег Олегович закінчив Малинський ще тоді лісотехнічний технікум у 2011році за ОПП «Лісове господаство», але в подальшому змінив свою кваліфікацію та сьогодні працює у напрямку Геодезія та землеустрій. ПП «Граундплюс» базується у м. Малині, але розробляє документацію майже в усіх куточках Житомирської області та частково в Київській області. Олег Олегович із задоволенням прочитав Лекцію для студентів всіх курсів ОПП «Землевпорядкування» та продемонстрував, як на практиці сьогодні використовуються новітні технології. Студенти разом із керівником ПП «Граундплюс» після лекції мали змогу власноруч попрацювали із сучасним обладнанням GPS-приймачем на території коледжу.
На завершальному етапі зустрічі Олег Зіневич наголосив, що він зацікавлений у працевлаштуванні найкращих випускників ОПП «Землевпорядкування» та розгляне пропозиції циклової комісії, щодо розвитку різних форм співпраці, в тому числі організації проходження практики студентів, проведення тематичних лекцій та виїзних практичних занять на базі підприємства.
Циклова комісія землевпорядних дисциплін, висловлює щиру подяку керівнику ПП «Граундплюс» за цікаву зустріч. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Людмила Бернацька, голова циклової комісії