У КОЛЕДЖІ ВИПУСКНИЙ

У КОЛЕДЖІ ВИПУСКНИЙ

В урочистій атмосфері, 28 січня 2022 року в  Малинському фаховому коледжі відбувся випуск молодших спеціалістів  спеціальності 205 Садово-паркове господарство.
Позаду всі хвилювання й тривоги, успішно складені екзамени, захищені дипломні проекти.
Цей зимовий день був наповнений посмішками та радістю.
Привітала випускників зі святом заступник директора з навчальної роботи Ковальчук Лариса Олександрівна. Вона підкреслила, що подія ця водночас і радісна, й сумна. Радість від того, що випускники отримали путівку в самостійне професійне життя, а сумним цей день став тому, що студенти залишають стіни коледжу. Вона побажала випускникам міцного здоров’я, натхнення, добрих друзів на життєвому шляху.
Класний керівників випускної групи, Карпенко Олександра Андріївна побажала молоді не втратити інтересу та любові до обраного фаху, ніколи не забувати про рідну альма-матер.
У відповідь староста групи ЗБ 41 Львова Аліна, подякувала викладачам та співробітникам коледжу за терпіння, професіоналізм.
В урочистій атмосфері було вручено  випускникам 2022 року дипломи.

Дорогі наші випускники! 

Вітаємо вас із закінченням коледжу, з випускним! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть!

Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином,

 і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності 

 і подолаєте всі перепони!

Прес-служба коледжу