СУЧАСНІ ВИКЛИКИ І АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛІСІВНИЧОЇ ОСВІТИ, НАУКИ ТА ВИРОБНИЦТВА

Під такою назвою 19.04.2024 року, кафедрою Лісового господарства Білоцерківського національного аграрного університету, у форматі on-line, з використанням платформи Google Meet, відбулась ІV-а Міжнародна науково-практична конференція. У роботі конференції з презентаційною доповіддю результатів наукових досліджень на тему: «Досвід створення культур сосни звичайної в умовах Тригірського лісництва Філії «Коростенське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України» (науковий керівник: кандидат с.-г. наук, доцент Левченко В. Б.), виступив здобувач освітнього ступеня бакалавр, академічної групи ЛГб-31 Марченко Ігор Олександрович.

Крім цього, з презентацією результатів наукових досліджень по темі: «Патології і моніторинг сосни звичайної в умовах Перганського та Копищанського природоохоронних науково-дослідних відділень Поліського природного заповідника» виступив автор – кандидат с.-г. наук, доцент Левченко Валерій Борисович.

За результатами роботи ІV-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції буде опубліковано електронний збірник тез доповідей з розміщенням на сайті університету у розділі «Електронні видання конференцій» з яким можна ознайомитись: https://science.btsau.edu.ua/taxonomy/term/27.

З більш детальною інформацією про роботу конференції можна ознайомитись: http: www.btsau.edu.ua.

Валерій Левченко, кандидат с.-г. наук, доцент.