Студент і викладач МФК – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції

25 жовтня на базі ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж» державного ТЕУ за підтримки циклової комісії гуманітарних та природничих дисциплін та Міністерства освіти і науки України відбулась ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Українська етнічна культура у глобалізованому світі».

Участь у ній взяли 45 учасників із Житомира, Запоріжжя, Кривого Року, Рівненщини, Сум, Мукачевого, Кіровоградщини, Малина.

Приємно, що Малинський фаховий коледж представляли на форумі викладач історії Б.В.Лісовський та студент-третьокурсник (група ЄР-31) Євгеній Чайка.

Богдан Валерійович, беручи участь у роботі секції «Етнографія і побут українського народу» підготував статтю «Пречиста Пресвятої Богородиці: історія вшанування свята». А Євгеній, у секції «Козацтво у вітчизняній історії та мистецтві», під керівництвом викладача історії коледжу Б. В. Лісовського написав статтю «Одяг, житло, господарство, харчування та характерництво козаків». За участь у конференції студент і викладач отримають сертифікати, а їхні статті будуть вміщені до збірника статей учасників цього наукового форуму.

Лісовський Богдан