Стан і майбутнє лісового господарства, перероблення деревини та землевпорядкування.

7-8 жовтня 2024 року на базі факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Державного біотехнологічного університету (м. Харків), у форматі on-line з використанням платформ zoom та meet google, відбулась всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених.

З презентаційною доповіддю результатів проведених наукових досліджень на тему: «Моніторинг стовбурових шкідників з використанням феромонів в умовах Виступовицького лісництва філії «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство» Державного підприємства «Ліси України»», виступив Адамович Богдан Адамович, здобувач 3-го курсу Малинського фахового коледжу (науковий керівник – кандидат сільськогосподарських наук, доцент Левченко Валерій Борисович). В роботі конференції молодими вченими та їх науковими керівниками піднімались актуальні питання інноваційних досліджень в лісівництві, лісокористуванні та мисливстві, актуальні проблеми лісовідновлення, лісорозведення, лісових меліорацій, переробляння деревини та системотехніка лісового комплексу, сучасний стан і перспективи розвитку садово-паркового господарства, планування, організація та контроль за землеволодіннями та землекористуванням в Україні. За результатами роботи конференції опубліковано збірник матеріалів тез доповідей, а її учасники отримали іменні сертифікати.

Детальну інформацію за ходом роботи конференції можна отримати за покликанням:

https://biotechuniv.edu.ua/fakulteti-instituti/fakultet-lisovogo-gospodarstva-derevoobroblyuvalnih-tehnologij-ta-zemlevporyadkuvannya/

В. Б. Левченко, кандидат с.-г. наук, доцент