Спортивно-оздоровчий комплекс

Фізкультура чудова тим, що веде здоров’я до досконалості.

Георгій Александров

Фізичному вихованню потрібно приділяти стільки ж уваги, скільки і розумовому.

Магатма Ганді

Розбудова Української держави, відродження української нації потребують формування та впровадження відповідної концепції національного виховання студентської молоді, яка має стати складовою частиною системи національного виховання громадянина України.

Перспективи розвитку української нації у значній мірі пов`язано із результатами підготовки випускників вищих освітніх закладів, закладів фахової перед вищої освіти, у яких органічно повинна поєднуватися різностороння широка культура, патріотизм, міцне здоров`я і високий рівень працездатності.

Активне дозвілля – це рухова активність. Дозвілля також це самостійна або організована форма відпочинку у позаурочний час. В нашому коледжі  працюють секції з різних видів спорту: волейболу, вільної боротьби, футболу, атлетичної гімнастики. Розклад спортивних секцій складений таким чином, щоб студенти мали змогу займатись у позаурочний час.

Сучасний спортивно-оздоровчий комплекс в коледжі включає в себе футбольне поле та поле для мініфутболу, волейбольний та баскетбольний майданчики, тренажерну залу, ігрову та гімнастичну зали.

Вихованці секції вільної боротьби, під керівництвом тренера – викладача Осипенка В. Г, є переможцями та призерами Всеукраїнських та обласних змагань. Команди з футболу та мініфутболу (тренер: Гловацький Р.М.) неодноразово виборювали призові місця на різного плану змаганнях. 

Тренажерні обладнання у приміщенні дозволяють займатись у вечірній час. 

Створена група здоров’я викладачів, яка займається в позаробочий час атлетичною гімнастикою та грою у волейбол. 

Графік роботи спортивних секцій на 2021-2022 н.р.

Зала для ігрових видів спорту

Зала для єдиноборств та гімнастики

Тренажерна кімната