Свято випускного вечора

До неба музика сягає, наче мрія,
І тане в квітах урочистий зал.
В очах у кожного і радість, і надія…
У коледжі сьогодні урочистий бал.
Сьогодні ми зібрались для прощання.
Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.
Це свято зрілості, і свято розставання,
І майбуття прекрасна світла мить.

    18 червня 2021 року у Малинському фаховому коледжі відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам.
Сьогодні студентам випала доля жити у час змін, але попри труднощі сьогодення, кожен із них здобув міцні знання, вони стали особистостями, котрі вміють діяти в умовах сучасного світу.
    З напутніми словами до випускників звернулися директор коледжу, доктор сільськогосподарських наук, доцент, заслужений лісівник України – Ігор Дмитрович Іванюк, класний керівник випускної групи ЕР – 41 – Олена Петрівна Шовкун, побажавши випускникам сповна скористатися знаннями отриманими у стінах коледжу, успіхів у реалізації фахових знань та професійних звершень.
    Від імені випускників виступили старости груп ЕР – 41- Афанасьєв Олександр, ЕРз – 31+25 – Дмитренко Ярослав, ЛГз-31 – Свитко Денис та ЛГ-25 – Ярошов Віталій, які висловили подяку адміністрації коледжу, класним керівникам, викладачам за високий професіоналізм, компетентність, клопітку працю, за підтримку та мудрі поради. Побажали добробуту, терпіння, оптимізму.
Під оплески присутніх випускникам видавали дипломи. Відмінникам з навчання були вручені дипломи з відзнакою.
     А святковий настрій додали Іващенко Ольга та Содоль Олександра з піснею «Вишиваночка», що була тепло сприйнята присутніми.
    А потім – спільні фотографії, які відбиватимуть миті, що не повторяться… Нехай світлі спогади про цей день звучать чистою мелодією, зігрівають теплом і дарують випускникам натхнення, радість та надію.
    З щирого серця бажаємо випускникам здійснення найзаповітніших мрій.
    Пам’ятайте, що двері нашого навчального закладу завжди відкриті для зустрічі з нашими дорогими випускниками.

Прес-служба МФК