Реєстрація на пробне ЗНО розпочинається з 5 січня

Реєстрація учасників пробного ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 05 до 19 січня 2021 року через мережу Інтернет.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – пробне ЗНО) проводиться з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до Положення про пробне зовнішнє незалежне оцінювання, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015р. №1277 (зі змінами, унесеними згідно з наказами Міністерства освіти і науки України від 24.01.2017 №95, від 17.12.2019р. №1575) .

На сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти можуть зареєструватися лише ті студенти, які бажають пройти пробне ЗНО на території Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей. Студенти, які бажають пройти пробне ЗНО на території інших областей України, можуть зареєструватися через веб-сайт відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для реєстрації студентів, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, необхідно:

  • особисто заповнити реєстраційну заяву на сайті ВРЦОЯО; 
  • створити свою персональну сторінку “Особистий кабінет”;
  • з персональної сторінки роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО (вартість участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні складає 240,00 грн);
  • на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України або в установах інших учасників фінансових послуг до 23 січня 2021 року (включно).

Не пізніше ніж за два тижні до проведення пробного ЗНО ви отримуєте доступ до інформації про місце та час проходження пробного ЗНО. Інформування здійснюється у формі запрошення до пункту проведення пробного ЗНО, яке необхідно роздрукувати зі своєї персональної сторінки «Особистий кабінет».

За матеріалами сайту Вінницького РЦОЯО