Раді завжди вітати гостей…

     Сьогодні двері коледжу знову були відчинені для майбутніх абітурієнтів. 

     Так, 28 лютого викладачі МЛТК зустрічали делегації батьків та майбутніх абітурієнтів з Коростенського та Малинського районів в стінах навчального закладу. Костюк Л.В., Карпенко О.А., Лафренко М.І., Деняченко М.І. надали вичерпну інформацію щодо навчання за освітньо-професійними програмами на спеціальностях 205 Лісове господарство (в тому числі і за ОС Бакалавр), 206 Садово-паркове господарство, 208 Агроінженерія, 071 Облік та оподаткування, 193 Геодезія та землеустрій. 

     Також гостям коледжу було запропоновано відвідати фрагменти практичних занять, проведені  Реус С.В. та Яценком Ю.С. в лабораторіях коледжу.  

     Кудріцька Н.В. продемонструвала можливості електронної бібліотеки МЛТК та ознайомила з виставками як наукових праць викладацького складу, так і з творчим доробком студентів коледжу.  Лось О.В. разом зі студентами, які навчаються за ОКР Молодший спеціаліст та ОС Бакалавр, провели екскурсію гостям територією закладу та ознайомили з експозиціями історико-краєзнавчого меморіального музейного комплексу МЛТК. 

     На завершення зустрічі, в Шевченківській світлиці, було продемонстровано фільм створений студією “МІКС МЛТК”, а також за круглим столом Пернарівська Т.А. і Сахнюк В.В. відповіли на всі запитання щодо правил прийому в поточному році та щодо можливостей нашого навчального закладу.

Сахнюк В.В., завідувач відділення