Психологічні зустрічі, душевні бесіди та поради професіонала

21 вересня 2022року проведено зустріч студентів 1-го курсу гр.ЗВ+БО11 з психологом Малинського фахового коледжу Іриною Лук’янчук на тему: “Психологічні цінності і якості підліткового віку”. Ірина Володимирівна підготувала тести з варіантами відповідей, після проходження яких набравши відповідну кількість балів студенти проаналізували свої цінності самоствердження, традиційні цінності і цінності значущості інших, цінності творчості і особистісного зростання. Отримали корисні поради та з цікавістю ставили питання отримавши вичерпні відповіді на них.
Підлітковий вік є дуже важливим для становлення системи поглядів і цінностей людини, підлітковий вік звичайно вважається переломним, перехідним, критичним періодом в житті дитини.
Завданням розвитку підліткового та юнацького віку є формування світогляду і цілісної картини світу. Самовизначення, здійснення життєвих виборів у професійній та ідеологічній сферах, становлення ідентичності особистості засновані на орієнтуванні в системі цінностей, що відображають найважливіші пріоритети життєдіяльності людини.
Сподіваємось, що поради психолога допоможуть в підлітковому віці.

Людмила Бернацька, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін