Психологічна готовність до професійної діяльності студентів групи за спеціальністю «Зелене будівництво та садово-паркове господарство»

18.01.2023 р.- практичним психологом Малинського фахового коледжу було проведено зустріч зі студентами випускниками на тему: «Психологічна готовність до професійної діяльності».
Ландшафтний дизайнер здатний перетворити будь-яку ділянку на прекрасний сад. Поговоривши з клієнтом, уточнивши всі технічні деталі і зробивши необхідні заміри, ландшафтний дизайнер представляє клієнтові проектні рішення майбутнього саду, намальований від руки або за допомогою сучасних комп’ютерних програм.
Професія ландшафтного дизайнера відноситься до професій майбутнього, яка з легкістю зможе зберегти наявні ландшафти, створити нові сади у місті як під відкритим небом, так і у приміщенні, перетворивши вже зруйновані людиною території, а на їх місці – спланувати сад.
Важливу роль в прийняті на роботу ландшафтного дизайнера відіграє комунікабельність, емоційність, уява, увага та експериментальність. Зі студентами було проведено заняття на вдосконалення комунікативних навиків. За допомогою інформаційно-корекційної бесіди слухачі отримали основні правила прийому на роботу, ознайомилися з вправами на розвиток самоконтролю та удосконалили способи уникати конфліктів.

Практичний психолог: І.В. Лук’янчук