ПРИРОДНО-РЕСУРСНИЙ КОМПЛЕКС ЗАХІДНОГО ПОЛІССЯ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Під такою назвою на базі Надслучанського інституту Національного університету водного господарства та природокористування 16 травня 2023 року розпочала свою роботу науково-практична конференція.

Метою проведення конференції було розгляд актуальних питань розвитку лісового господарства, екологічних проблем Західного Полісся України, функціонування природно-заповідних фондів та історико-культурологічні проблеми розвитку регіону. З презентаційною доповіддю результатів наукових досліджень на тему «Патології і моніторинг сосни звичайної в умовах Перганського та Копищанського природоохоронних науково-дослідних відділень Поліського природного заповідника» від кафедри Лісівництва та захисту лісу Малинського фахового коледжу виступив кандидат сільськогосподарських наук, доцент Левченко Валерій Борисович.

Також під його керівництвом з презентаційними доповідями результатів досліджень: «Особливості лісовідновлення на ділянках пройдених масштабними лісовими пожежами в умовах Селезівського природоохоронного науково-дослідного відділення Поліського природного заповідника», а також «Досвід створення культур сосни звичайної в лісових едатопах Корбутівського лісництва Державного підприємства «Зарічанське лісове господарство» виступили студенти-здобувачі освітнього ступеня Бакалавр Федяй Едуард Русланович та Яжук Ілля Миколайович. Всі учасники конференції отримали іменні сертифікати.

З більш детальною інформацією про хід роботи конференції можна ознайомитись за посиланням: https://nsi.nuwm.edu.ua/index.php/napriamy-naukovoi-diialnosti/vseukrainska-naukovo-praktychna-konferentsiia-pryrodno-resursnyi-kompleks-zakhidnoho-polissia-v-konteksti-staloho-rozvytku

Левченко Валерій Борисович