Презентація вибіркових дисциплін

Найважливіші проблеми лісового господарства – раціональне використання лісів, їх відновлення, вивчення породного складу, підвищення продуктивності, охорона та інші, які можуть бути успішно вирішені тільки на основі знання природи лісу.

Пріоритетними завданнями у діяльності лісового господарства є збереження та раціональне використання лісових ресурсів, збереження біорізноманіття, збільшення площі лісів у державі.
Мало хто розуміє тривалість вирощування лісів, перевагу їх екологічного значення над сировинним, необхідність збереження і планомірного примноження лісових багатств в інтересах не тільки нинішніх, а й майбутніх поколінь.
Не всі здатні оцінити роботу лісників, не знають, які великі і складні завдання виконують вони, як важко вирощувати ліси і захисні лісонасадження.
Для вирішення всіх задач, які поставлені перед спеціалістами лісової галузі, потрібно вчитись і оволодівати сучасними знаннями.

Для здобувачів освіти спеціальності 205 Лісове господарство (ОПП «Лісове господарство та ОПП «Мисливське господарство) відбулась презентація вибіркових дисциплін. Викладачі, у вигляді відеопрезентацій, ознайомили присутніх із метою, завданнями та компетентностями, які вони здобудуть після вивчення дисциплін. Вибір не тільки дисципліни, але й викладача тепер стоїть перед нашими здобувачами освіти.

Голова ЦК , Світлана СТАСЮК