Презентація вибіркових дисциплін

Важливим напрямом удосконалення фахової підготовки майбутнього спеціаліста у галузі садово-паркового господарства, є використання інноваційних методів навчання. Це дозволяє розвивати основи нестандартного мислення студентів, відхилятися від стереотипності, покращувати уяву та пам’ять, підвищувати зацікавленість до вивчення спеціальних дисциплін, удосконалювати навички комунікативного спілкування, інтелектуальну, емоційну, мотиваційну та інші сфери, задовольнивши таким чином, потребу у підготовці висококваліфікованого фахівця нового рівня, адекватного вимогам сучасного суспільства.

15 лютого 2022 року, для студентів спеціальності 206 Садово-паркове господарство, у режимі відеоконференції на платформі «ZOOM», була проведена презентація вибіркових навчальних дисциплін за освітньо-професійною програмою «Зелене будівництво і садово-паркове господарство».

Викладачі ознайомили студентів із метою, завданнями, компетентностями та результатами навчання по кожній вибірковій дисципліні за уподобанням. Виступи викладачів були змістовними, цікавими та інформативними. Після всіх запропонованих презентацій, студенти будуть мати можливість вибрати не тільки дисципліну, а й викладача, який найбільш вміло зміг представити її для вивчення.

Голова циклової комісії лісогосподарських
та садово-паркових дисциплін
Світлана СТАСЮК