Практичне заняття з стейкхолдерами підприємства КП “Малин”

8 листопада 2022 року відбулося виїзне практичне заняття студентів групи ЕР 31 спеціальності 208 Агроінженерія під керівництвом викладача Олени Прохоренко з стейкхолдерами підприємства КП “Малин”.

          Після проходження інструктажу з техніки безпеки, керівник підприємства Поліновський Микола Леонідович, провів студентів автотракторним майданчиком де детально зупинився на особливостях конструкції та умовах експлуатації автомобілів та тракторів, які використовуються в КП «Малин» для підтримання доріг в належному експлуатаційному стані.

          Працівники підприємства охоче ділилися знаннями, розповідали про роботу підмітальних машин та грейдерів, пояснювали як правильно вирівнювати дорожнє покриття, очищувати його від снігу, ознайомили присутніх з правилами сезонного обслуговування наявної техніки.

          Студенти отримали багато корисних порад з приводу експлуатації і технічного обслуговування техніки, підготовки її до роботи в осінньо-зимовий період та усвідомили значимість і відповідальність інженера-механіка на виробництві. 

Викладачка МФК Олена Прохоренко.