Патріотична мистецька формація

Ми щасливі, що народилися й живемо на чудовій, мальовничій землі. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, відчуваємо поклик рідної землі.  

Україна не раз піднімалась з колін. Побита і ціла, і в ранах, та нездолана для ворогів своїх. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів.

Але, нажаль,  боротьба за незалежність України продовжується і заразВ нашій країні війна. Сьогодні нам треба гартуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі. 

У рамках національно – патріотичного виховання в коледжі 03.05.2023 р. була проведена «Патріотична мистецька формація». Учасниками якої були студенти академічних груп І-ІІ курсів. Зі сцени лунали вірші сучасних українських поетів, патріотичні пісні. Глядачі уважно переглядали історичні та сучасні відео про історичне минуле і події, свідками яких ми є зараз.

Окреслюючи перспективи майбутнього, ми повинні вдивлятись в минуле, черпати з нього той безцінний скарб, який не дасть загубити головне, розчинитися серед дрібних проблем.  І хоч зараз важко нам,  не спокійно у нашому домі, але вже не раз доведено, що наша дружня сім’я – український народ, здолає всі перешкоди.

Прес-служба коледжу