«Освіта та кар’єра-2021»

«Освіта та кар’єра-2021»

9-10 квітня 2021  року   в   Києві   відбулася віртуальна Міжнародна спеціалізована виставка “Освіта та кар’єра – 2021”,  на базі сайту osvitaexpo.com.ua.

Організовувала  та проводила захід Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України і Національної академії педагогічних наук України.  У виставці взяли участь заклади освіти і організації з України, Німеччини, Чехії, Польщі, Словаччини, Канади, Литви, Кіпру, Ізраїлю. Загальна кількість учасників виставки – 86 закладів освіти, із них 32- українські.

Протягом останніх років, МЛТК бере активну участь у вищевказаному заході: викладачі підтверджують високу майстерність, надсилаючи свої педагогічні та наукові досягнення. Тому наш освітній заклад, наряду з провідними вищими освітніми закладами України та інших держав,   має  ряд нагород серед яких «Лідер вищої освіти України», «Лідер  професійно-технічної освіти України» та золоті медалі у різних номінаціях.

Цьогоріч,  у номінації «Розвиток студентської науково-дослідної роботи», Малинський лісотехнічний коледж був нагороджений золотою медаллю.

Так тримати! Подальших професійних здобутків нашим викладачам і освітньому закладу!

Пресс-служба коледжу