07 лютого 2023 року викладачі коледжу долучились до онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету

З 12:00 викладачі та адміністрація коледжу приєднались до онлайн-трансляції, аби почути виступи та дискусії від спікерів наживо онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету. Захід відбувається в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Під час онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету👩‍🏫заслухали з вітальним словом Олега Якимчука (Директор із взаємодії з органами державної влади Google Україна) та Дмитра Завгороднього(Генеральний директор директорату цифрової трансформації Міністерства освіти і науки України). Ярослава Дьо (Головна спеціалістка директорату європейської та євроатлантичної інтеграції Міністерства цифрової трансформації України) надала інформацію щодо онлайн-безпеки як складової цифрової освіти.

👨‍💻Після представлення програми заходу Антоніною Букач (Сертифікований тренер Google, засновниця Академії цифрового розвитку) учасники марафону мали змогу долучитись до роботи зі спікерами по питаннях щодо рекомендацій з безпеки за окремими продуктами Google через призму “Для освіти” та навчальних сесіях: “Безпечний пошук”, “Fake. DeepFake”, “YouTube”, “OC Андроїд” , “Сімейна безпека”, “Gmail”, “Chrome”.

Вікторія Сахнюк, завідувач відділення