Онлайн зустріч з психологом

Дистанційне навчання – це виклик не лише для студентів, а й для їхніх викладачів. Організувати якісне онлайн-навчання, заряджати мотивацією і бути готовим до технологічних проблем – це справді непросто. Якщо тобі здається, що в тебе купа дистанційних завдань, а навантаження вдвічі більше, ніж за звичайного навчання, – повір, ти не самотній у своїх відчуттях. Це розуміють і твої викладачі.

Дізнавайся, які виклики постають перед нами під час організації дистанційного навчання. Що нам дасть цей досвід: більше свободи, креативу, ефективність самостійної роботи, нові можливості для творчості, знаходження і закріплення різних професійних навичок?

Проводити заняття та брати в них участь, у такий спосіб, не так складно технічно як психологічно. 

01 листопада психологічна служба коледжу провела онлайн зустрічі – «Рекомендації учасникам освітнього процесу під час дистанційного навчання». Корисні поради, відео презентація були запропоновані і студентам і викладачам коледжу. 

Система дистанційної освіти може і повинна зайняти своє місце в системі освіти, оскільки при грамотній її організації вона може забезпечити якісну освіту, що відповідає вимогам сучасного суспільства сьогодні

Психологічна служба коледжу