ОЛІМПІАДА серед студентів випускних курсів коледжів

25-26 березня відбулась олімпіада серед студентів випускних курсів коледжів спеціальності «Лісове господарство», на  базі Національного лісотехнічного університету України м. Львів. У зв’язку з карантинними обмеженнями Олімпіада була проведена дистанційно!

З привітальним словом до студентів, звернувся директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НЛТУ України професор Миклуш Степан Іванович, який провів презентацію спеціальностей інституту.

Потім відбулось знайомство з учасниками та членами журі, а також ознайомлення з правилами проведення олімпіади.

Участь в олімпіаді взяли 60 студентів  із 12 коледжів України, які готують спеціалістів лісового господарства.

Програма олімпіади включала теоретичні та практичні завдання з дендрології, лісознавства, лісівництва, лісових культур, лісозахисту, деревознавства та лісової таксації. Завдання були розроблені викладачами університету в тестовій формі. Студенти визначали види дерев та кущів за насінням і гербарним матеріалом, обчислювали таксаційні ознаки деревостанів та лісової продукції, визначали шкідників насаджень, хвороби лісу за плодовими тілами грибів,  призначали різні господарські заходи у насадженнях та визначали вид порід за зразками пиломатеріалів.

Після підсумовування відбулось нагородження учасників олімпіади. Ними стали Карплюк Владислав та Самородов Ярослав студенти групи ЛГ41, які  отримали дипломи ІІ ступеня, Ширченко Валентин студент групи ЛГ 41 був нагороджений дипломом ІІІ ступеня, Фінагеєв Дмитро студент групи ЛГ 41  та Науменко Олена студентка групи ЛГ 43 отримали дипломи учасників  олімпіади.

Вітаємо переможців!

 

 

Голова циклової комісії лісогосподарських

та садово-паркових дисциплін, Cвітлана Стасюк