Обговорення проєктів ОПП

23 лютого 2023 року в онлайн – форматі на платформі Zoom відбулася зустріч групи стейкхолдерів з питання обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Землевпорядкування» спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Малинського фахового коледжу.
Серед учасників було декілька цільових груп: представники академічної спільноти, роботодавці, голови циклових комісій МФК, викладачі групи забезпечення ОПП, випускники минулих років та здобувачі освіти випускного курсу спеціальності 193 Геодезія та землеустрій.
Під час зустрічі було обговорено рецензії-відгуки від роботодавців: директора Житомирської філії державного підприємства «Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Васьківського П.П., директора ПП «Граундплюс» Зіневича О.О. та ФОП Сертифікованого інженера-землевпорядника Світловського Д.О. До обговорення ОПП також залучились представники академічної спільноти, з пропозицією виступив, завідувач кафедри геодезії та землеустрою Поліського національного університету, канд. с.-г. наук. доцент, Кудрик А.П. Заслухано пропозицію групи забезпечення ОПП, здобувачів освіти та випускника минулих років. Про результати опитування було заслухано керівника центру внутрішнього забезпечення якості освіти Реус С. В. Учасники активно і плідно попрацювали, обговорили всі зміни та уточнення, а зібрана інформація (відгуки, пропозиції) слугували основою для удосконалення змісту для якості підготовки здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Землевпорядкування».
На засіданні розглянули та одноголосно схвалили проєкт ОПП «Землевпорядкування» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 Архітектура будівництво освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр»

Людмила БЕРНАЦЬКА, голова циклової комісії