На порозі атестації

На порозі атестації

22 лютого в рамках семінару підвищення методичної та психолого-педагогічної майстерності викладачів відбувся семінар-презентація на тему: «Освітня діяльність: обмін досвідом роботи».

Під час семінару викладачі, які підлягають черговій атестації поточного року,  Костюк Л.В., Левченко Н.О., Мельниченко Н.В., Музика І.А., Осипенко В.Г., Радченко Є.М., Сахнюк В.В., Стасюк С.В., Якименко О. Г., Вечірко О.П., Дубовецька-Кустрич О.М. ознайомили колег зі своїми навчально-методичними напрацюваннями.  

В своїх презентаціях доповідачі розкрили «секрети» своєї педагогічної діяльності, спрямованої на формування ключових та професійних компетентностей майбутніх фахівців. Активні та інтерактивні методи навчання, методичні розробки, відкриті заняття, інструменти дистанційного навчання та Інтернет-ресурси – ці та інші засоби та інструменти активно використовуються викладачами в освітній діяльності.

Викладачі Сахнюк В.В. та Якименко О.Г. поділилися досвідом створення та використання персональних сайтів, Радченко Є.М., Дубовецька-Кустрич О.М., Костюк Л.В., Левченко Н.О. – використання освітніх платформ «Всеосвіта» та «На урок» для обміну досвідом роботи, навчання та участі студентів у конкурсах, Вечірко О.П. – розробки та використання електронного практикуму, Музика І.А. – проведення позаурочніх культурно-освітніх заходів національно-патріотичного спрямування, Мельниченко Н.В. та Стасюк С.В. – участі студентів спеціальних дисциплін у всеукраїнських олімпіадах, що організовуються закладами вищої освіти, Осипенко В.Г. – участі спортивних команд коледжу в змаганнях різних рівнів.

Стан та напрями подальшого вдосконалення методичної роботи в коледжі окреслив методист Мойсієнко Л.І., підсумки семінару-презентації підвела заступник директора з навчальної роботи Ковальчук Л.О.