Науково-практична конференція

20 квітня на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція на тему “Умови економічного зростання в країнах із ринковою економікою”.
Окрім провідних науковців із різних країн Європи участь у науковому форумі взяли почесний професор цього вузу, доктор історичних наук, кандидат економічних наук, почесний краєзнавець України, викладач історії Малинського фахового коледжу Володимир Аркадійович Студінський та його дружина, провідний науковець-економіст, доктор економічних наук, кандидат економічних наук Галина Яківна Студінська.
З початку року наш земляк-науковець взяв участь вже в 15-ти різних конференціях, досліджуючи різні актуальні теми та питання.
У Переяславі-Хмельницькому, зокрема, наш земляк-науковець, краєзнавець і історик виступив зі статею “Відображення національного менталітету в народній казці”.
Після конференції її учасники побували з екскурсією в справжньому світочі філософії краю — місцевому колегіумі.

Конференція пройшла на належному й високому організаційному та науковому рівнях і, що головне, в “живому” форматі, – розповів В.Студінський. – Учасники підготували багато цікавих та актуальних наукових розвідок, якими охоче обмінялися. Це було незабутньо, цікаво й корисно.

Богдан ЛІСОВСЬКИЙ.
Фото зі сторінки В.Студінського у “Фейсбуці”