Нагороди Тринадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та виставки освіти за кордоном «World Edu»

З 20 по 22 жовтня 2021 року проходила Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту. Цьогоріч у роботі  виставки взяли участь представники з 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії та Словаччини.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» це професійний захід в освітньому середовищі України, створений для обміну досвідом використання сучасних освітніх технологій і ресурсів, цифрових інструментів у освітньому процесі, презентації кращих педагогічних практик, наукових напрямів, творчих ідей, досвіду й перспектив розвитку міжнародної співпраці, демонстрації сучасного навчального обладнання, програм, методичних матеріалів від українських виробників і представництв.

Малинський фаховий коледж є активним учасником міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та виставки освіти за кордоном «World Edu». В роботі виставки Директор Малинського фахового коледжу, Іванюк Ігор Дмитрович нагороджений ПОДЯКОЮ  «За плідну організаторську діяльність і вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти», а освітній заклад нагороджений ДИПЛОМОМ «За активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес».

ВІТАЄМО, РАДІЄМО ТА ПИШАЄМОСЯ!

Прес-служба коледжу