Міжнародне стажування підходить до завершення

Ухвалення нових законів України «Про освіту», «Про вищу освіту» зумовлює суттєві зміни в поведінці основних стейкхолдерів освітнього процесу. Одними з головних напрямів реформування національної системи освіти стають децентралізація та демократизація, які відкривають
додаткові можливості для розвитку закладів освіти. Нові умови та правила вимагають і нових інструментів для здійснення ефективної освітньої діяльності.
Одним з інноваційних інструментів такої діяльності є проєктний менеджмент. Вже місяць триває Міжнародне стажування (Польща-Україна) за програмою «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід», участь в якому приймають Олена Плашенко та Вікторія Сахнюк. В умовах дистанційного навчання стало більше можливостей для самоосвіти викладачів, це є досить зручно, адже ви не витрачаєте час і кошти на дорогу, а з користю ці два ресурси вкладаєте в свою самоосвіти біля монітору комп’ютера. Всі охочі колеги також мають змогу долучитись до даної програми Міжнародного стажування вже з квітня наступного 2024 року скориставшись формою для заповнення https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCWnrCIDoLxTFrQvsXntiCrpqXyMlEN2_XFBNx5mO10omQqg/viewform. Кошти які витрачені на курс не будуть даремними, адже є змога дізнатись багато нового і цікавого.

Вікторія Сахнюк, завідувач відділення