МФК на міжнародній виставці “Освіта та кар’єра – 2024”

26-27 квітня 2024 року у віртуальному форматі, з використанням передових онлайн технологій відбулася 40-та міжнародна виставка “Освіта та кар’єра – 2024”. Це важливий момент для освітньої громадськості, де виставка слугувала платформою для презентацій вітчизняних освітніх закладів, проведення семінарів та обговорення питань подальшого розвитку освітньої системи, міжнародного співробітництва та інноваційних технологій у галузі освіти.

Для учнів, студентів та їхніх батьків виставка стала важливим інформаційним заходом, де вони мали змогу ознайомитися з умовами вступу, навчальними програмами, напрямами підготовки та спеціальностями навчальних закладів.

Участь у виставці прийняли заклади освіти з різних країн, що створило унікальну атмосферу міжнародного обміну досвідом. Загалом, на виставці було представлено 63 українських освітніх заклади.

У рамках виставки відбулося 46 заходів у форматі онлайн, включаючи конференції, презентації, семінари, круглі столи та майстер-класи, які проводили як українські, так і іноземні експерти, представники Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

По завершенні роботи виставки, Малинський фаховий коледж було нагороджено почесним званням «Лідер фахової передвищої та професійно-технічної освіти України» та отримав золоту медаль у номінації «Розроблення та впровадження STEM – освіти у закладах освіти, напрями і форми діяльності».