МЕХАНІК, ОДНА З ПРОФЕСІЙ СЬОГОДЕННЯ

Багато молодих людей планують пов’язати свою трудову діяльність з ремонтом та обслуговуванням автомобілів, тракторів, тим більше, що популярність і престижність цієї професії постійно  зростає. Автомобільний парк нашої країни безперервно зростає, збільшується число імпортних автомобілів, за якими потрібен своєчасний і професійний догляд. Тому, хороші, професіональні фахівці, які будуть здійснювати їх ремонт і профілактичне обслуговування, потрібні як повітря. Без автомеханіка не буде працювати жоден автомобіль, яким би дорогим і престижним він би не був і скільки б він не коштував. Сьогодні телефон хорошого автомеханіка в блокноті ділової людини записаний на самому видному місці. Механіки працюють в таких місцях, як автомайстерні, автосалони, гаражі на підприємствах і автобазах.

У роботі автомеханіка потрібні знання будови та принципу роботи агрегатів, вузлів, механізмів, устаткування використовуваного в роботі, властивостей оброблюваних матеріалів та використовуваних мастил.

Здобути омріяну професію «Автомеханіка» Ви зможете після закінчення 9 або 11 класів в Малинському фаховому коледжі на спеціальності 208 Агроінженерія, та в майбутньому отримати можливість працювати у сучасному автосервісі, кар`єрне зростанн по розрядах та належну оплату праці.

Голова циклової комісії механічних, деревообробних та меблевих дисциплін                             
М.І. Деняченко