Малинський фаховий коледж нагороджений золотою медаллю

20-22 жовтня 2021 р. відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту.

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Роботу виставки супроводжують науково-практичні конференції, тематичні семінари, воркшопи, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівників закладів освіти, педагогів-практиків, представників закордонних закладів освіти та міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

Для учасників виставки відбудулися конкурси з тематичних номінацій. Малинський фаховий коледж  нагороджений  золотою медаллю у номінації  «Упровадження в освітню діяльність інноваційних проектів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти, а також дипломом учасника

Вітаємо наш коледж із високою нагородою!

Прес-служба коледжу

Прес-служба коледжу