Малинський фаховий коледж запрошує на навчання

Малинський фаховий коледж запрошує всіх випускників 9 та 11-тих класів загальноосвітніх закладів (ліцеїв), ПТЛ, коледжів, університетів до вступу в 2023 році на одну з освітньо-професійних програм спеціальності 205 Лісове господарство.

ОПП Лісове господарство.
👨‍🎓👩‍🎓Творчі, амбітні, спортивні, допитливі, бажаючі вчитись чомусь новому та примножувати лісові угідля планети, спеціальність🌳🌲 205 Лісове господарство чекає саме на вас за ОС Бакалавр та ОПС Фаховий молодший бакалавр.

ОПП Мисливське господарство.
🐾🌲Ви любите природу і хочете оберігати тваринний і рослинний світ від браконьєрів?!🌳🕊
👨‍🎓👩‍🎓Обирайте спеціальність 205 Лісове господарство ( освітньо-професійна програма ” Мисливське господарство”) та Малинський фаховий коледж.
Вступ можливий БЕЗ сертифікатів ЗНО та НМТ на основі свідоцтва про повну загальну середню освіту.

ОПП Лісозаготівля та первинна обробка деревини, ОПП Обробка деревини.
📐🌳Як вірно підготувати деревину для наступного використання в промисловості⚙; які породи деревини є 📈найбільш цінними та викостовуються в меблевій промисловості…
⁉️Відповіді на ці та інші питання ви отримаєте якщо в 2023 році оберете Малинський фаховий коледж та спеціальність 205 Лісове господарство ( освітньо- професійні програми ” Лісозаготівля та первинна обробка деревини”, “Обробка деревини”).
📌Вступна кампанія розпочинається за попередніми термінами вже з 29.06.2023 року, не пропустіть терміни подачі документів.
👨‍💻Дізнавайтесь більше на нашому сайті:www.mltk.co.ua в розділі ” Вступникам”

Матеріал узагальнено В.Сахнюк, зав.відділення