«Лісівництво, деревообробка та озеленення: стан, досягнення і перспективи»

Під такою назвою 24-25 жовтня 2023 року на базі факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Державного біотехнологічного університету (м. Харків) в онлайн-режимі, з використанням платформ Zoom і Google Meet пройшла Міжнародна науково-практична конференція. Кафедру лісівництва та захисту лісу Малинського фахового коледжу на конференції представляли кандидат с.-г. наук, доцент Левченко Валерій Борисович та кандидат с.-г. наук Карпович Марина Сергіївна. До конференції долучилось близько 240 учасників, серед яких провідні науковці з різних регіонів України – Києва, Харкова, Львова, Вінниці, Луцьку, Житомира, Малина, Сум, Тернополя, а також Казахстану, Литви, Швеції, Чеської республіки.

Загалом до оргкомітету міжнародної науково-практичної конференції було подано 227 заявок від 26 наукових, освітніх установ України та закордону. Під час пленарного засідання, з науковою доповіддю за результатами досліджень виступив Валерій Борисович Левченко.

З детальною інформацією про хід роботи конференції можна ознайомитись:

https://biotechuniv.edu.ua/novyny-fakultetu-lisovogo-gospodarstva/vidbulasya-mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferentsiya/

Автор: В. Б. Левченко