«EDUCATIONAL WEBSITE»

«EDUCATIONAL WEBSITE»

«EDUCATIONAL WEBSITE 2020» перемога в номінації «Кращий контент для студента»

Важливим інструментом на сучасному етапі, як для підвищення рейтингу свого закладу фахової передвищої освіти, так і для швидкої комунікації з студентами та викладачами, – є вебсайт!

Нині він є одним з потужних інструментів системи маркетингових комунікацій у сфері освіти.

Щоденно сайт Малинського лісотехнічного коледжу відвідують близько 1000 осіб і це лише з-поміж студентів та викладачів закладу. Обробка інформації і її систематизація, для висвітлення на сайті, це звичайно колективна робота, але розробкою і підтримкою нашого сайту займається Сахнюк Віталіна Валентинівна, інженер-електронік, а пошуком контенту та його оформленням, Сахнюк Вікторія Василівна, завідувач відділення Лісового господарства.
У жовтні 2020 року наш заклад зареєструвався для участі в Конкурсі на кращий вебсайт  серед закладів фахової передвищої освіти  «EDUCATIONAL WEBSITE 2020», який було проведено вперше ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за сприяння Міністерства освіти і науки України.
Вебсайти оцінювали за критеріями:
-контент;
-зручність;
-динаміка;
-дизайн та технічні показники.

До складу конкурсної комісії увійшли:
Олег Шаров – генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН – голова;
Тетяна Іщенко – директор Науково-методичного центру ВФПО – заступник голови;
Олена Глазунова – декан факультету інформаційних технологій НУБіП України;
Максим Короденко – головний редактор газети „Освіта України”.

Кожен учасник ( сайт ЗФПО) отримав незалежну оцінку,  що надає можливість для подальшого вдосконалення інформаційного забезпечення вебсайту закладу освіти.

У конкурсі зареєструвались і взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти. До ІІ туру, відповідно до Положення про Конкурс перейшли 35 закладів, які набрали найбільшу кількість балів.

У номінації «Кращий контент для студента» переможцем визнано сайт нашого закладу.

Вітаємо всіх нас з перемогою і працюймо надалі на результат!

Прес-служба МФК