Конкурс “Слово і пісня Валерія Лісовського”

Відповідно до плану роботи ЦК ГСД МФК та з нагоди Дня української писемності та мови, в коледжі з 7 по 10 листопада з ініціативи викладача Б.В.Лісовського та осередку ВУТ “Просвіта” імені Тараса Шевченка в онлайн-форматі відбувся студентський літературно-мистецький конкурс “Слово і пісня Валерія Лісовського”.
Він присвячений пам’яті шанованої та знаної в громаді людини — колишнього вчителя-методиста української філології, члена-кореспондента кафедри гуманітарних дисциплін з методиками викладання ЖОІППО, колишнього директора Головківської школи, поета-пісняра, почесного громадянина Малинського району, автора трьох поетичних збірок, просвітянина, палкого патріота України
Валерія Володимировича Лісовського (1951-2004).
Участь у конкурсі взяли 25 студентів першого і третього курсів коледжу, надіславши відео з декламованою поезією талановитого педагога і поета.
До речі, найактивнішою групою виявилась ЛГ-12 (класний керівник Марина Сергіївна Карпович), котра представила аж 6 студентських робіт.
Перемогу в конкурсі здобули, декламуючи переважно поезії В.Лісовського громадянської та пейзажної лірики: студентка групи БО-31 Вікторія Линник, студент групи ЕР-31 Євгеній Чайка, а також першокурсники – Сава Дмитренко (група ЛГ-11), Андрій Весненко(ЛГ-12), Іван Жилінський (ЛГ-12), Роман Ткачук (ЛГ-12), Роман Мельниченко (ЛГ-12), Вероніка Войтович (БО-11), Владислав Кондратенко(ЄР-11), Анастасія Вергела (БО-11).


Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу, котрі будуть відзначені грамотами, їхнім наставникам та класним керівникам. Подальших успіхів і наснаги.
Миру, добра, Перемоги, Слава Україні та ЗСУ!

Богдан Лісовський,викладач.