Конкурс професійної майстерності «Кращий за фахом»

У нашому коледжі є славна традиція – щорічний конкурс професійної майстерності «Кращий за фахом».
Так, 15 вересня в коледжі відбулися змагання серед студентів навчальних груп 4-го курсу спеціальностей «Лісове господарство» та «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу». Метою змагань було встановити кращих студентів по знаннях, уміннях і навичках зі спеціальностей, визначити рівень як практичної, так і теоретичної підготовки студентів. Всього в змаганнях прийняли участь 28 студентів (3 команди від навчальних груп коледжу та команда студентів ОС «Бакалавр»).
Абсолютними переможцями серед студентів спеціальності 205 Лісове господарство стали: І місце Худенко Вадим група ЛГ42, ІІ місце Кучеренко Сергій група ЛГ41, ІІІ місце Плотнік Ярослав ЛГ41. Серед студентів спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу», перемогу здобули: І місце Балюк Юрій група ЕР41, ІІ місце Марчук Богдан група ЕР41 та ІІ місце Іглінський Олександр група ЕР41.
Переможці конкурсу були відмічені грамотами та цінними подарунками.
Проведення такого конкурсу є стимулом до навчання, до творчості, особистого вдосконалення, а також підвищення престижу до обраної професії.

Голова циклової комісії лісогосподарських та садово-паркових дисциплін С.В.Стасюк