Конкурс «Осінній оберіг»

Осінь. Різнобарвна, розмаїта. Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна. Восени красиво. Листя на деревах постійно змінює колір, а згодом і зовсім опадає на землю, вистилаючи її м’яким килимом.
Щорічно, восени, в нашому навчальному закладі проводиться конкурс композицій з природного матеріалу. 15 вересня панувало свято осінньої, лісової казки «Осінній оберіг», присвячене професійному святу «Дню працівника лісового господарства». Для старшокурсників це вже стало традицією, а для студентів нового набору – це була одна із можливостей проявити свої таланти та фантазію.
Цьогорічні творчі доробки студентської молоді вирізнялись неповторністю, оригінальністю та патріотизмом. Було показано багато цікавих композицій, що перевершували одна одну, а створені захисти неабияку творчість. Композиції оцінювало неупереджене журі за такими критеріями: естетично-художнє оформлення, відповідність тематиці та захист.
Перше місце у конкурсі здобули студенти групи ЛГ12. Вони представили осінні композиції під назвою «Український оберіг» та «Моя квітуча Україна». Оригінальність, майстерність виконання роботи «Осіннє кохання» та «Їжачки» дозволили студентам групи ЛГб 11 посісти друге місце. Наші студенти ОС «Бакалавр», цього року були неперевершені і зовсім з невеликим відривом поступились студентам першого курсу. Багата фантазія не залишила без нагороди і студентів групи ЕР11, які підготували композицію «Щедра осінь» та «Хвала рукам, що ліс зростили (від механіків – лісівникам)» і зайняли третє місце у конкурсі.
Важко було обрати найкращі композиції, тому наше журі вирішило нагородити подяками учасників у номінаціях: Квіти – краса Землі група ЛГ32 (композиція «Квітуче вбрання»); Цвіти Україно, як квітка троянди ЛГ11 (композиція «Осінь чарівниця»); Барви рідного краю ОД+ЗВ11 (композиція «Життя лісу в наших руках»); Осінні барви України БО+ЗБ11 (композиція «В обіймах осіннього лісу»); Дари осені ЗБ+ЗВ21 (композиція «Осінні дари лісу»).
Активну участь у конкурсі та високу майстерність показали також студенти груп ЛГ 31, ЛГ 33, ЛГ 21, ЛГ22, ЛГ23, БО+ОД21, БО+ЗБ+ЗВ31, ЛЗ+ОД+ЕР 31, ОД+ЗВ11.
Загалом конкурс пройшов дуже цікаво.
Від щирого серця дякую всім, що не пошкодували свого часу, доклали зусилля, проявили фантазію під час створення композицій.
Споглядайте і творіть красу, адже вона навколо нас, варто лише придивитись уважніше.

Стасюк С.В., Голова циклової комісії лісогосподарських та садово-паркових дисциплін