З досвіду роботи

З досвіду роботи

В коледжі продовжується досвід залучення до участі в освітньому процесі потенційних роботодавців з метою формування у здобувачів вищої освіти фахових компетентностей, які відповідають потребам сучасного ринку праці та нададуть їм конкурентних переваг під час працевлаштування.

Так, з 10 лютого по 25 лютого 2021 року, в межах вивчення циклу дисциплін лісівничого спрямування для студентів ОС Бакалавр спеціальності 205 Лісове господарство відбувся курс онлайн-лекцій к.с.-г.н. Захарчука Володимира Андрійовича, головного лісничого ДП «Овруцьке лісове господарство» на тему «Сучасні технології в лісовому господарстві». Увага лектора була сконцентрована на використанні геоінформаційних систем, систем підготовки документів, мережевих технологій, моделювання та прогнозування в лісовому господарстві.

Володимир Андрійович наголосив, на тому що спеціалісти лісового господарства повинні оперативно реагувати на швидкозмінні ситуації у лісовому фонді. Як результат, здобувачі нашого коледжу ознайомилися із сучасними технологіями та отримали досвід спілкування з потенційним роботодавцем. А це, своєю чергою, допоможе нашим випускникам, знаючи сучасні потреби лісової галузі на виробництві, стати висококваліфікованими фахівцями.

Таїса Ганжалюк, заступник завідувача кафедри