Зустріч з роботодавцем

Зустріч з роботодавцем

Взаємодія з роботодавцем, дослідження тенденцій ринку праці, коригування спільних зусиль із підготовки студента – є основними складовими роботи циклової комісії бухгалтерсько-економічних дисциплін.
Випускники спеціальності 071 Облік і оподаткування отримали інформацію від роботодавця Ніни Швидун – головного бухгалтера ТОВ «Малин Енергоінвест» про відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики.
Випускники також отримали досвід спілкування з потенційним роботодавцем та поради щодо поведінки на співбесіді, яка допоможе їм вирішити питання працевлаштування. Роботодавець готовий у діалозі розвивати та навчати фахівців, які після закінчення навчання вже будуть адаптовані до робочого процесу, роботи в команді та з розвиненими лідерськими якостями і відповідальністю.
Також здобувачів освіти поінформували про вимоги сучасних роботодавців до потенційного працівника – це бажання працювати, самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та здатність до навчання.
Лариса КОСТЮК