Зустріч з майбутніми роботодавцями

        Отримати перше робоче місце за спеціальністю, це одне з ключових завдань не лише студента випускника ОС Бакалавр та ОКР Молодший спеціаліст, але й всього викладацького складу ЗВО. Щоденно кожен викладач на своїх заняттях навчав не лише теоретичного матеріалу з тієї чи іншої дисципліни, але й практичному застосуванню цих знань.

       Вміння застосувати набуті знання на практиці це одне з важливих вмінь майбутнього випускника.

       На сьогодні досить дієвими є зустрічі з майбутніми потенційними роботодавцями в форматі круглих столів, брифінгів, форумів. Так 27 лютого 2020 року було проведено форум-зустріч зі студентами випускних груп ОС Бакалавр та ОКР Молодший спеціаліст, де майбутніх фахівців ознайомили з вимогами до сучасного фахівця лісової галузі, які диктують вимоги сучасності. Студентам випускних груп запропоновано можливість проходити технологічні та переддипломні практики на підприємствах області відповідно до укладених договорів.  Із залу звучали питання, які найбільше цікавили сучасну молодь.    

        Загалом форматом зустрічі залишились задоволені обидві сторони, адже студенти мали змогу отримати інформацію безпосередньо від директорів лісогосподарських підприємств, а потенційні роботодавці мали змогу познайомитись з випускниками та провести попередні співбесіди для подальшого надання робочих місць всім охочим фахівцям розвиватись і працювати на благо нашої держави в лісовій галузі.

 

Сахнюк В.В., завідувач відділення

Сергій Васильович (ТОВ “МИСЛИВСЬКО-РИБАЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО”ГАМАРНЯ”) на зустрічі зі студентами випускних груп ОС Бакалавр та ОКР Молодший спеціаліст