«ЗСУ і я – одна сім’я»

«ЗСУ і я – одна сім’я»

Днями до Малинського фахового коледжу завітали наші мужні захисники – бійці славетної 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» ЗСУ.
Під час зустрічі зі студентами 1-3 курсів та викладачами навчального закладу його директор,, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений лісівник України Ігор Іванюк коротко ознайомив поважних гостей із 95-річною історією коледжу, його здобутками та планами на майбутнє. Також Ігор Дмитрович розповів про постійну й активну волонтерську допомогу викладацько-студентського колективу коледжу, спрямовану на допомогу ЗСУ і наближення довгоочікуваної Перемоги.

Після цього гості у рамках виховної роботи з метою патріотичного виховання молоді провели цікаву й пізнавальну бесіду зі студентами та викладачами «ЗСУ і я – одна сім’я!» У декого з присутніх від почутих захоплюючих розповідей можна було побачити навіть сльози…
Затим військові відвідали справжню гордість і візитівку коледжу — історико-краєзнавчий меморіальний музейний комплекс, де окрім багатьох експонатів та зразків народно-ужиткового мистецтва українців є й експозиція, присвячена російсько-українській війні, що нині триває в Україні.

На завершення зустрічі директор коледжу І. Іванюк подарував поважним гостям невеликі сувеніри, а також від імені усіх присутніх щиро подякував за можливість навчатися, працювати, допомагати ЗСУ під відносно мирним небом і побажав якнайшвидшої перемоги нашим хоробрим воїнам і успішного повернення додому.

Богдан ЛІСОВСЬКИЙ.
Фото прес-служби коледжу