Змагалися знавці інформатики

З метою активізації інтересу до вивчення інформатики  в рамках декади циклової комісії загальноосвітніх дисциплін  22 квітня  відбулася олімпіада з інформатики серед студентів І курсу. В олімпіаді  взяли участь і боролися за перемогу 12 студентів, які представляли  групи ЛГ-12, ЗВ-11 та БО-11.

Олімпіадне завдання складалося з тестової частини (50 питань з тем  курсу інформатики) та практичної частини – вправ на розробку алгоритмів.

Згідно критеріїв оцінювання за правильну відповідь на 1 питання тестів нараховувався 1 бал (максимальна кількість балів за тестове завдання – 50).

За кожне правильно виконане практичне завдання максимальна кількість балів – 10. За наявності помилок і неточностей кількість балів відповідно знижувалася (за недотримання стандартів оформлення графічних схем – від 0 до 2 балів, за неточності в розробці алгоритму – від 0 до 8 балів).

Переможцями олімпіади стали  Толочин Назарій (І місце, група ЛГ-12,  50 балів), Пашковська софія (ІІ місце, БО-11, 49), Пінчук Ярослав (ІІІ місце, БО-11, 48).

Дякуємо студентам, які взяли участь в олімпіаді!

Вітаємо переможців!

Леонід  Мойсієнко, викладач