Здорова українська нація

Щороку, на початку вересня, в коледжі незмінно проходить Олімпійський тиждень. У ньому беруть участь усі і викладачі, і студенти.

Олімпійський тиждень – це всеукраїнський-спортивно видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

Розпочали тиждень з ранкової руханки (04.09.22), що відбувалася на спортивному стадіоні. Руханку почали виконувати студенти першого курсу, а згодом долучилися інші.

Емоції зашкалювали від того, що 05.09.22 р. розпочався велопробіг, участь у якому брали усі охочі (викладачі обов’язково!). Учасники демонстрували вміння майстерно їздити на велосипеді, вправно випереджаючи один одного.

Перетягування канату (07.09.22р.), що відбулося між студентами першого курсу не залишили нікого байдужим. Студенти демонстрували свою силу та витривалість.

Відео можна переглянути за посиланням.

Переможці:

І місце – група ЕР – 11.

ІІ місце – група ДМТ+ЗБ – 11.

ІІІ місце – група ЛГ – 12.

Гра в шахи та шашки (08.09.22р.) на свіжому повітрі, студенти проти досвідчених викладачів, досвід та мудрість проти молодості. Надзвичайно велика кількість вболівальників!

Завдяки таким змаганням  ми виховуємо здорову та спортивну молодь!

З повагою – колектив фізичного виховання.