Захист кваліфікаційних робіт

  27 січня 2022 року  відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів групи ЗБ 41 спеціальності 206 Садово-паркове господарство (ОПП «Зелене будівництво і садово-паркове господарство»).

     Екзаменаційну комісію очолювала Дзиба Анжела Андріївна, доцент кафедри ландшафтної архітектури і фітодизайну, кандидат сільськогосподарських наук Київського Національного університету біоресурсів і природокористувань. На розгляд комісії були представлені кваліфікаційні роботи, які мають практичне застосування і можуть бути використані на замовлення.

    Слід відзначити, що всі студенти виявили високий рівень підготовки, представили цікаві проєкти, зробили змістовні доповіді, які були насичені фактичними матеріалами  та презентовані за сучасними вимогами. За це вони мали високі оцінки від членів комісії.

    Захист кваліфікаційних робіт – це хвилюючий і відповідальний момент за весь період навчання в коледжі. Тепер все залишається позаду, молодих кваліфікованих спеціалістів чекає пошук перспективної роботи або подальше навчання.

   Всім студентам-випускникам бажаю широкої і світлої життєвої дороги, не зупинятись на досягнутому, наполегливості в досягненні поставленої мети.

Хай щастить вам молоді спеціалісти садово-паркового господарства.

Голова циклової комісії лісогосподарських та
садово-паркових дисциплін Світлана Стасюк.