Засідання  обласного методичного об’єднання методистів

4 квітня 2024 року на базі Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права відбулося в режимі онлайн засідання  обласного методичного об’єднання методистів ЗФПО Житомирської області. Тема засідання: «Проєктні технології як засіб формування висококваліфікованого фахівця».

Під час засідання учасники ознайомилися з досвідом викладачів кооперативного фахового коледжу бізнесу і права з питань впровадження проєктних технологій як засобу формування цілісного фахівця, взяли участь у тренінгу на тему: «Проєктні технології навчання –  від планування до реалізації», який провела Світлана Побережник, викладачка кафедри методики викладання навчальних дисциплін Житомирського ОІППО Житомирської обласної ради, координаторка освітніх проєктів  Української Гельсінської спілка з прав людини, тренерка Всеукраїнських програм громадянської освіти та прав людини.

Також відбувся круглий стіл, за яким учасники обмінялися  досвідом та обговорили актуальні питання методичної роботи в умовах викликів сьогодення.

В роботі методичного об’єднання взяв участь методист коледжу Леонід Мойсієнко.